NEMIRAN DUH

Katarina Rautek vraća se nastupima dva tjedna nakon poroda

Pjevačica grupe ET prije dva tjedna rodila je svoje drugo dijete, kćerkicu koju je dobila s Krešimirom Svitlanovićem (31) voditeljem zagrebačkog noćnog kluba Gallery – i već se planira vratiti poslu.

– Iako mi moj producent Adonis Ćulibrk Boytronic nikad nšta nije uvjetoavo, štoviše rekao je da će me čekati da se vratim s porodiljnog koliko god treba, ja sam nemirna duha, stalno u pokretu i ne mislim da moj život treba stati jer sam majka dvoje djece – ispričala je Katarina Rautek (30) za Gloriju.

Pjevačica je majka i dvogodišnjeg Dominika koji je odlično prihvatio sestricu koja je dobila ime Gabri(j)ela. Simpatična pjevačica kaže kako se sa svojim životnim partnerom ne može dogovoriti jedino oko Gabrijelinog imena – ona bi da bude s j, a on bi ga maknuo. Inače se, kaže, savršeno nadopunjuju i slažu:

– Ja sam temperamentna, on je smiren – rekla je Katarina za Krešimira kojeg poznaje već deset godina, no tek su se lani zaljubili i počeli živjeti zajedno.

Damir Leljak

Više o tome kako je Krešo promijenio njen život i kako želi odgajati svoju djecu, ali i koje su joj poslovne ambicije pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 6. studenog.

Related content
Linker
17. travanj 2024 19:00