PREKO BARE

Katarina Radivojević seli se u New York

Kada ju je prije godinu i pol dana Nova TV angažirala za glavnu žensku ulogu u seriji “Najbolje godine”, srpska glumica Katarina Radivojević , unatoč uspješnoj karijeri, bila je široj hrvatskoj publici relativno nepoznato lice. No smeđokosa Beograđanka koja isijava svojom temperamentnošću brzo je srasla sa Zagrebom. Serija je postigla odličnu gledanost, Katarina je rado viđen gost na događanjima, a često je se moglo sresti u noćnim pohodima s kolegicom sa seta Marijom Borić , s kojom je u vrlo kratko vrijeme postala nerazdvojna. Ipak, čini se kako Katarina svoje zagrebačko gostovanje privodi kraju ili će se to dogoditi barem na nekoliko mjeseci.

Naime, 31-godišnja glumica kroz nekoliko dana otputovat će u New York i drugi put okušati sreću “preko bare”. Katarina je odradila svoj dio epizoda u “Najboljim godinama”, za čiju ekipu također slijedi kraća pauza, a za nju novi angažmani u Off Broadway komadu Branislava Nušića “Ožalošćena obitelj”.

– Radit ću predstavu s redateljicom Sanjom Bešticom s kojom sam već radila prije nego što sam došla u Hrvatsku. Tada sam u New Yorku provela tri mjeseca, kada mi je stigao poziv od hrvatskih producenata. Dakle, odakle sam došla, tamo se i vraćam, što uopće nije loše.

Draže mi je to nego da sam se vratila u Beograd, barem u ovom trenutku. Nemam nikakvih planova, s obzirom na to da se u glumačkom poslu nikada ne zna. U svakom slučaju ne namjeravam sjediti bez veze u New Yorku. Zapravo je to bio neki moj cilj i prije dolaska u Hrvatsku. Iako je tako zvučalo, ni u jednom trenutku nisam odustala od tog plana, nisam se obeshrabrila. Ako uslijedi ponuda, ostat ću tamo, no ponuda s Balkana također me može vratiti – odgovara Katarina.

Iako bi za njezin posao puno bolja destinacija bila Los Angeles, čega je i sama svjesna, New York je grad u kojem je poželjela provesti jedan dio svog života.

– On je stvoren za singl osobu, a to sam shvatila čim sam ga prvi put posjetila – rekla je Katarina Radivojević za Jutarnji list.

Linker
18. travanj 2024 12:42