Sipa/Cropix / SIPA
NE VOLI UMJETNU LJEPOTU

Karl Lagerfeld: Zbog plastičnih operacija mnoge ljude uopće ne prepoznajem

Pippu Middleton nazvao je ružnom, Adele debelom, Lanu Del Rey pozericom, a sada se čelni čovjek Chanela, slavni Karl Lagerfeld (80), okomio gotovo na sve slavne osobe koje su imale estetske zahvate i pokušale zaustaviti prirodni proces starenja.

– Najgore su plastične operacije i zahvati na usnama – izjavio je slavni dizajner za Zeit Online.

– Sve te umjetne usne izgledaju kao da su letjele kroz vjetrobransko staklo, a potom ih je netko vrlo neprofesionalno vratio na njihovo mjesto – rekao je Karl, koji je poznat po svom oštrom jeziku i iskrenim komentarima.

Foto: Sipa/Cropix

Izjavio je kako neke ljude više niti ne prepoznaje koliko su se promijenili nakon mnogobrojnih plastičnih operacija.

– Od ničega ne izgledate toliko starije nego od pokušaja da izgledate mlađe nego što jeste – kaže Karl te dodaje kako mnoge ljude iz svoje generacije više niti ne prepoznaje.

Foto: Sipa/Cropix

To možda objašnjava činjenicu da je najčešće okružen samo mladim ljudima, koji još uvijek ne razmišljaju o plastičnim operacijama pa ga često možemo vidjeti na različitim selfie fotografijama s mladim djevojkama poput Care Delevingne (21) i Lily Allen (29).

Osim svog negativnog stava prema nesavršenim tjelesnim proporcijama i umjetnoj ljepoti, Karl također ima negativne komentare i za mlade s tetovažama:

– Tetovaže su poput spavanja u majici s printom, nikad više nećete biti čisti – kaže dizajner.

Foto: Sipa/Cropix

Karl koji ima 67 godina dugu karijeru u modnoj industriji iza sebe, intervju je zaključio jednom tajnom koja ide u prilog njegovim stavovima o prirodnom starenju:

– Kao dijete imao sam samo jednu želju, a ta je bila da odrastem. Nisam se igrao s drugom djecom, smatrao sam ih užasnima. Jedino što sam voli raditi je bilo čitanje, učenje jezika i skiciranje – izjavio je samozadovoljno kreativni direktor Chanela.

Linker
23. travanj 2024 10:09