NIJE MU DRAGA

Karl Lagerfeld: Sviđa mi se jedino stražnjica Pippe Middleton

Chanelov glavni dizajner Karl Lagerfeld (78) poznat je po otvorenom dijeljenju svog mišljenja o brojnim javnim osobama. Tako je u nedavnom razgovoru za britanski tabloid The Sun komentirao izgled Pippe Middleton (28), sestre princeze Catherine koja je postala poznata nakon kraljevskog vjenčanja u travnju prošle godine.

– Ne sviđa mi se Pippino lice. Trebala bi pokazivati samo stražnjicu – izjavio je Lagerfeld i izazvao lavinu komentara na vlastiti izgled. Nakon što je u veljači ove godine britansku pjevačicu Adele “debelom”, ubrzo se ispričao. Prije tri godine također se okomio na bivši njemački model Heidi Klum , koja mu se čini “preteškom”. No uz negativne komentare, Lagerfeld redovito objavljuje i pozitivne komentare.

– Kate Middleton ima lijepu siluetu i ona je dobra cura za tog dječaka – kaže njemački umjetnik, misleći na princa Williama .

– Volim takve cure, volim romantične ljepotice – dodao je te komentirao i izgled Victorije Beckham nakon nedavnog zajedničkog snimanja.

– Bila je uspješna pjevačica, ima divnog muža i djecu, a sada uspijeva i u modi. A tek to tijelo, nakon četvero djece. Ona je stvarno disciplinirana – nahvalio je Victoriju.

Linker
25. travanj 2024 20:04