Sipa/Cropix / AJ SOKALNER - ACEPI/NEWSCOM/SIPA
MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Kakvog muškarca žena želi?

Žene su često pod pritiskom mnogobrojnih medija koji propagiraju pravila ponašanja i izgleda koji jamče “uspjeh” kod muškarca. Međutim, rijetko se piše o ženskim kriterijima i kakvog muškarca žena treba i želi uz sebe.

Što se većine žena tiče, pravi muškarac u sebi mora imati izbalansirane tri osnovne karakteristike i znati u kojem trenutku će koja izaći na vidjelo.

Dobar znači odan

Dečki su odgajani da budu dobri i pristojni prema curicama, a kasnije i prema ženama. Međutim, postoji mit kako žene nisu zainteresirane za dobre muškarce, koliko za zločeste. Ali to je samo zbog krive percepcije.

Dobar muškarac ne znači dosadan, nego odan. Žena se želi osjećati sigurno i imati povjerenja u svog partnera. A odanost je vrlo visoko na listi prioriteta.

Ljubazan znači da ima bujnu maštu

Ljubazni muškarci imaju bujnu maštu jer žele ugoditi svojim partnericama, a da bi to mogli učiniti – moraju biti kreativni i maštoviti. Možda su malo ćudljivi i imaju promjene raspoloženja, ali to je samo dok ne pronađu pravi način kako zadovoljiti svoju partnericu – u svakom smislu te riječi!

Ljubazan muškarac ima lijepe manire, vrlo je elokventan i duhovit.

Zločest znači strastven

Što je veza bez strasti? Pritom se misli na strast prema životu, hobijima, ali i svim ostalim područjima veze i odnosa prema životu. Strastven muškarac se strastveno prepire, ali i strastveno miri. Ženama je bitno da u životu imaju takvog partnera koji će održavati vatru i biti pokretač.

Naravno, sa zločestim dečkom stižu i neke negativne karakteristike, ali onda na vidjelo dolazi njegova sposobnost balansiranja između dobrog i zločestog koje ima u sebi.

Kakav tip žena muškarci vole?

Linker
13. travanj 2024 17:21