PR
ODVAŽNO I PRIRODNO

Kakve make up trendove biraju poznate Hrvatice?

Predzadnju večer Perwoll Fashion. hr-a obilježili su dizajneri BiteMyStyle by Zoran Aragović, Morana Krklec, dizajnerska skupina Klasa iz Srbije, mlada nada Ana Bogdan, Ivana Barač i Ivica Skoko, ali i brojni poznati iz javnog života.

Iako je i ovoga puta moda bila u prvom planu, make up je također sastavni dio stylinga pa smo istražili kakve trendove biraju poznate Hrvatice.

Lana Biondić i TV voditeljica Edita Misirić odabrale su jarke boje ruža za usne. Lana je odabrala boju fuksije, a Edita klasičnu crvenu nijansu te su obje odlučile ostatak make upa zadržati jednostavnim pa su tako cjelokupan izgled zaokružila sa samo malo maskare.

Foto: PR

Anđa Marić, poznato je, ne boji se eksperimentirati s modom pa tako niti s make upom. Hrabra kombinacija zelenog sjenila i ružičastog ruža odlično je pristajala na inače tamnu kombinaciju odjeće. Uz malo rumenila na obrazima – Anđa je izgledala lijepo poput lutke.

Foto: PR

Antonija Stupar Jurkin i Ogi Antunac znaju kako su crveni ruž i tuš za oči dobitna kombinacija ukoliko želite proći zapaženo! Obje su make up kombinirale uz sličnu nijansu smeđe kose i pomalo rokerski odabir odjeće.

Foto: PR

Ines Preindl također voli modu i uživa u neobičnim kombinacijama odjeće i make upa. S obzirom na zanimljivu frizuru, lijepa Ines je odlučila make up kombinirati s bojom kose pa je tako postigla odličan efekt s nježno ljubičastim sjenilom i ružem u boji mesa.

Foto: PR

Popularna političarka Kolinda Grabar-Kitarović pokazala je prirodan izgled s laganom podlogom, sjajilom boje breskve te malo tuša i maskare na očima. Manje je više, kod Kolinde se pokazalo kao najbolje rješenje.

Foto: PR

Linker
25. travanj 2024 11:34