DAN ZALJUBLJENIH

Kako su zvijezde provele Valentinovo

Jučerašnji dan sv. Valentina globalne zvijezde uglavnom su provele u društvu svojih partnera i supružnika, ali se često radilo samo o romantičnim večerama, dok su dnevne obaveze obavljale razdvojeno.

Tamaru i Petru Ecclestone na različitim su stranama svijeta njihove snažnije polovice izvele na večere. Tamara (27) je za izlazak u londonski klub Annabel’s s brokerom Omarom Khyamijem obukla dizajnersku crvenu haljinu Azzadine Alaie i Louboutinove cipele. Na svom Twitter profilu do posljednjeg je trenutka raspravljala o izboru odjeće, naposljetku odbacivši ružičastu kombinaciju.

U Los Angelesu je njena mlađa sestra Petra (23) izašla sa suprugom Jamesom Stuntom u talijanski restoran E Baldi obučena posve opušteno. Nakon objeda razdvojila se od njega i otišla u provod s prijateljicom.

Justin Bieber (17) valentinovsku je večer proveo sa Selenom Gomez (19), ali se tokom dana oženio za drugu! Naime, popularni je pjevač ispunio želju šestogodišnje djevojčice Avalanne Roth koja boluje od teškog oblika tumora na mozgu. Pjevač je Avalanni i njenoj obitelji platio let iz Bostona i dobar se dio dana družio s djevojčicom igrajući društvene igre. Avalanna mu je čak smjela raskuštrati i prepoznatljivu frizuru, a naposljetku se par i “oženio”. Bieber je na svom Twitter profilu napisao kako ga je “gospođa Bieber” nadahnula te da je druženje s njom jedna od najljepših stvari koja mu se dogodila u životu. Prava izgledna gospođa Bieber Selena Gomez dobila je, pak, dijamantni prsten s Justinovim inicijalom za Valentinovo. Selena se tek vratila iz urugvajskog grada Montevidea, a s Justinom boravi u luksuznom njujorškom hotelu London.

Komičar Jim Carrey (49) svoju je djevojku, Ruskinju Anastaziju Vitkinu za Valentinovo poveo na modnu preobrazbu. Par se posvetio kupnji u njujorškom Sohou, a plava studentica odabrala je nekoliko haljina Stelle McCartney. Zlatna kombinacija izmamila je smiješak na Carreyjevo lice, a cipele od zmijske kože upotpunile su njen izbor. Valentinovo su okončali na romantičnoj večeri negdje na Manhattanu.

Američki predsjednik Barack Obama izveo je suprugu Michelle na romantičnu večeru u luksuzni restoran Vermilion u gradu Aleksandriji, država Virginija, gdje su se na meniju, između ostalog, našli kavijar, jastog, biftek, čokoladne praline i torta od sira. Meni od četiri slijeda stajao ih je 75 dolara po glavi, ali su vjerojatno nešto i doplatili za vino. Predsjednik SAD-a ranije istoga dana pozvao je muškarce svoje zemlje da razmaze svoje bolje polovice. Većinu dana Obama je ipak proveo s kineskim potpredsjednikom Xi Jinpingom, ali nije zaboravio organizirati romantični izlazak. Svojoj supruzi Valentinovo je čestitao i osobno putem Twittera.

Mariah Carey (41) Valentinovo je provela sa suprugom Nickom Cannonom (31), ali u ambivalentnom raspoloženju. Na Twitteru je Mariah objavila fotografiju para uokvirenu srcem na ružičastoj podlozi, napisavši “samo je jednom zauvijek”. Ovo Valentinovo za Mariah ima, međutim, gorko-slatki okus zbog smrti Whitney Houston s kojom je 1998. snimila hit “When You Believe” te nebrojeno puta nastupila. Ipak je sretna što joj se suprug oporavio od zatajenja bubrega.

Angelina Jolie i Brad Pitt valentinovsku su večer proveli na sarajevskoj premijeri filma “U zemlji krvi i meda” u dvorani Zetra, a potom su se povukli u tamošnji hotel Europa.

Catherine od Cambridgea bez supruga Williama obavila je službeni posjet Liverpoolu, gdje je u dječjoj bolnici Alder Hey posjetila male bolesnike.

Victoria Beckham je prezentaciju svoje revije na Njujorškom tjednu mode proslavila šopingom u Pradi i Miu Miuu bez supruga Davida, koji se vratio u Los Angeles nakon kratkog posjeta podrške.

Linker
25. travanj 2024 21:25