Sipa/Cropix
LJUBAVNE PRIČE

Kako su se upoznali neki od najslavnijih parova iz svijeta poznatih

Jedne su upoznali zajednički prijatelji, drugi su dugo bili potajno zaljubljeni, a treći su se jednostavno prepoznali nakon dugo godina površnog poznanstva. Donosimo vam zanimljive ljubavne priče najpoznatijih parova današnjice.

Tom Brady i Gisele Bündchen

Tom Brady (36) i Gisele Bündchen (33) upoznali su se 2006. godine, na preporuku zajedničkog prijatelja.

– Prijatelj mi je rekao kako poznaje žensku verziju mene – izjavio je Tom jednom prilikom za magazin Details te dodao kako je, taj isti prijatelj, istovremeno Gisele rekao da poznaje mušku verziju nje i na taj ih način jednostavno spojio.

Tom Brady and Gisele Bundchen attend the
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Brad Pitt i Angelina Jolie

Najpoznatiji holivudski par Brad Pitt (50) i Angelina Jolie (39) upoznali su se na setu snimanja filma Gospodin i gospođa Smith, 2004. godine, u vrijeme kada je Brad još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston.

– Nisam znala ništa o Bradovom osobnom životu – izjavila je Angelina za časopis Vogue te dodala kako smatra da niti jedno od njih dvoje nije tražilo vezu ili planiralo sličan scenarij.

28 May 2014 - Hollywood, California - Angelina Jolie, Brad Pitt.
Sipa/cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Jennifer Aniston (45) svog sadašnjeg zaručnika Justina Therouxa (42) prvi puta je zamijetila u filmu Tropska grmljavina, 2008., a u ljubavnoj vezi su od 2011. godine.

– Bio je jako sladak i vrlo ljubazan – rekla je Jennifer za PopSugar te dodala kako joj je istovremeno bio i vrlo tajnovit i mističan.

24 February 2013 - Hollywood, California - Justin Theroux, Jennifer Aniston. 85th Annual Academy Awards held at the Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center. Photo Credit: Collin/Starlitepics/AdMedia     /ADMEDIA_adm_Oscar2013_090/Credit:Collin/Starlitepics/AdMed/SIPA/1302250722
Sipa/cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

David Beckham i Victoria Beckham

David Beckham (39) izjavio je kako mu se sadašnja supruga Victoria Beckham (40) svidjela davno prije nego što ju je uspio upoznati.

– Kada sam je upoznao znao sam da je ona prava osoba za mene i da je moram osvojiti. Ona je moj pojam savršene žene – izjavio je za The Sun slavni nogometaš.

David Beckham and Victoria Beckham attend the
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Jay Z i Beyonce

Jay Z (44) i Beyonce (32) upoznali su se još dok je Beyonce bila u grupi Destiny’s Child.

– Imala sam 18 godina kada smo se prvi puta upoznali i 19 kada smo prohodali – izjavila je Beyonce za Glamour magazin. Od tada su imali svojih uspona i padova, ali su se 2008. godine konačno vjenčali.

Jay-Z and Beyonce attend the
sipa/cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
28. travanj 2024 15:35