GLORIA BLOG

Kako se provela Ivana Radovniković

Ali još je ljeto, pa da vam bar ukratko kažem kako je prošao moj odmor. Prije svega bio je vrlo ležeran, mrzim osjećaj presinga kad sam negdje na moru.

Ako ne moram ne znam ni koji je datum ni dan i nemam nikakav raspored, a korištenje mobitela je svedeno na minimum (koliko je to moguće). Više-manje svaki dan sam bila na moru, čak sam uspjela i izgorjeti što se nikad nije dogodilo do sada.

Svaki dan sam igrala tenis koji je redovito glavna rekreacija na godišnjem, tu i tamo odbojku na pijesku sa ekipom. Prvi dio godišnjeg odmora sam provela u Puli pa sam uživala u filmskom festivalu u Areni. Osim obale, prošla sam i dio središnje Istre i okusila sve najbolje stvari koje nudi. Ruta je bila Pazin, Motovun, Grožnjan, Buzet, Roč i konobe putem : ). Drugi dio godišnjeg sam provela kod svojih u Zadru, kako cijele godine ih ne viđam ovo je bilo više obiteljsko druženje. Ali da vam ne prepričavam sve, mislim da će slike reći više…

Za sve koji su u Zagrebu, u Centru Kaptol ljetne večeri nude prave glazbene užitke na terasi svakog četvrtka od 21h gdje vas očekuje dobra zabava uz vrsne hrvatske glazbenike u sklopu programa Glazbeni četvrtak.

Ovaj četvrtak u 21h ja imam Live acoustic session za sve željne dobre glazbe i modernih covera Adele, Duffy, Sam Sparro, Amy Winehouse, John Legend, Norah Jones, Estelle, Gabriella Cilmi, Simply Red, Gnarls Barkley…itd. Ako ste u Zagrebu svakako dođite!

Vidimo se : )

Vaša Ivana

Linker
26. travanj 2024 00:37