JLP / TJ/X17online.com
MAMINE NASLJEDNICE

Kako se malene blizanke Sarah Jessice Parker snalaze s modom?

Da ste i vi kojim slučajem rođeni kao dijete modne ikone, znali biste kroz kakve stilske poduke mora da prolaze četverogodišnje blizanke Tabitha i Marion Broderick, kćeri slavne Sarah Jessice Parker (48).

Uvijek savršeno dotjerana glumica često puta se nameće kao modni uzor mnogim djevojkama, ali i muza poznatim dizajnerima. No, kada je riječ o svakodnevnim i neformalnim situacijama, Sarah je puno ležernija i jednostavnija.

Sarah Jessica Parker is all bundled up in NYC with adorable twins Tabitha and Marion. December 9, 2013 X17online.com
JLP / T/X17online.com

Foto: JLP

– Kad ne radim, šlampava sam i neugledna. Nosim vrećastu odjeću i svi me zezaju da mi se kćeri odijevaju bolje od mene – našalila se Sarah jednom prilikom.

No zapravo, kada je u pitanju stil i odijevanje njenih malenih blizanki, Sarah se trudi da to bude u skladu s njihovim godinama, razigrano i šareno.

Sarah Jessica Parker's twins wearing adorable matching sweaters while in NYC with dad, Matthew Broderick. November 7, 2013 X17online.com
JLP / T/X17online.com

Foto: JLP

Na ulicama New Yorka tako se često može vidjeti sretnu obitelj kako ružno i kišovito vrijeme tjeraju šarenim i slojevitim kombinacijama.

Sarah Jessica Parker's twins share a waffle while walking to school with their nanny. January 17, 2014 X17online.com
JLP / T/X17online.com

Foto: JLP

Slatke i nasmiješene djevojčice zasada uživaju u maminom odabiru, no vrlo brzo će početi sa svojim kombinacijama te će rado za savjet pitati, a koga drugoga nego – mamu.

Foto: JLP

Linker
24. travanj 2024 20:54