Instagram
PRIRODAN IZGLED

Kako make up trikovima osvježiti lice?

U modu se vraća prirodan i svjež izgled. Kako biste ga postigli s minimalno šminke, a ipak pritom istaknuli ono najbolje, potrebno je znati nekoliko make up trikova. Za savjet smo pitali stručnjakinju, Jelenu Rimac Vuković koja već 10 godina radi kao savjetnik u selektivnoj kozmetici.

Za postizanje prirodnog izgleda, preporučuje se nanošenje baza i iluminatora koji svojim djelovanjem zaglađuju površinu kože i daju trenutan, svjež izgled lica.

Posebno učinkovita kombinacija je bazna podloga sa peach ili bronz pigmentom koja se razradi u dlanovima i nanese na kožu prije apliciranja tekućeg pudera, ili samostalno.

Nakon nanošenja lice će se doimati zdravijim i blistavijim.

Ovakve baze odgovaraju gotovo svakom podtonu kože, a osobito ženama koje ne vole previše šminke. Manje uistinu jest više.

Za potpuniji, a opet prirodan dojam završite utapkavanjem posvjetljivača na područja koja želite posvijetliti (sjene unutarnjeg kuta oka, T zona….).

Dodajte sloj maskare na trepavice, u ovom slučaju naša stručnjakinja bi vam preporučila smeđu. Nanesite sjajilo u boji breskve ili prirodnoj nijansi usana te manju količinu rumenila breskva tona.

I to je to, make up od 5 minuta je gotov, a vaše lice prirodno i svježe.

Linker
15. travanj 2024 02:52