EKSKLUZIVNI VIDEO

Kako je odrastala Lindsay Lohan

Kad je Lindsay Lohan prošli tjedan u sudnici u Los Angelesu čula da je osuđena na 90 dana zatvora, gorko je zaplakala; bio je to rasplet kakvom se nije nadala. Ali nakon tolikih drama i skandala koje je nanizala u svoje 24 godine, morala je znati da ne može završiti dobro.

Glorijina suradnica Daphne Barak tom je prigodom istražila kako je odrastala Lindsay Lohan te je razgovarala s njezinim prijateljima i rodbinom, među kojima su i nećakinja Pam Corby i baka Marilyn Lohan. I jedna i druga tvrde da je Lindsay imala normalno djetinjstvo – premda sve činjenice govore suprotno.

Što je doznala o prošlosti problematične glumice Lindsay Lohan, pročitajte u novom broju tiskanog izdanja Glorije (br. 810), a kako je izgledala atmosfera u obitelji Lohan možete vidjeti u ekskluzivnom videu iz obiteljskog arhiva.

– Da ti dokažem da sam bio dobar otac, da smo bili sretna obitelj i da sam i ja sudjelovao u stvaranju Lindsayine karijere! – rekao je Michael Lohan našoj suradnici Daphne Barak. Ali na snimci se vidi malena Lindsay koja tati govori “Joj, pa danas izgledaš sasvim trijezno!”.

Prije disfunkcionalna, nego normalna obitelj.

Pogledajte ekskluzivni video iz ranih dana Lindsay Lohan

Linker
26. travanj 2024 17:38