Foto: AFP/Cropix / AFP
VAL KRITIKA

Kako je Amal Clooney prvi puta razljutila javnost?

Otkako se pojavila na javnoj sceni poznata odvjetnica za ljudska prava ne prestaje oduševljavati svojim modnim kombinacijama, ali i uspješnom karijerom zbog koje ju mnogi poštuju i cijene, međutim posljednji modni izlet koštao ju je dobre reputacije.

Čini se kako niti miljenica javnosti Amal Clooney (37) nije imuna na kritike stoga su joj mnogi zamjerili društvo poznatog dizajnera koji je optužen za antisemitske izjave.

John Galliano (54), jedan od najpoznatijih i najboljih dizajnera na svijetu, početkom 2011. godine uhićen je u Parizu i kažnjen sa šest mjeseci zatvora zbog vrijeđanja i antisemitskih izjava upućenih jednoj gospođici koja je s dečkom sjedila za stolom pokraj njegova.

Foto: Instagram

Poznatu odvjetnicu za ljudska prava, čini se, to nije zasmetalo i rado je pozirala s kontroverznim dizajnerom prije izlaska na crveni tepih velikog modnog događanja Met Gale, no istog časa naišla i na brojne osude na društvenim mrežama.

NEW YORK, NY - MAY 04: Amal Clooney and George Clooney attend the
/ AFP

Foto: AFP/Cropix

Haljina u kojoj je supruga slavnog glumca Georgea Clooneyja (53) zablistala, također je privukla pažnju, a dobrom raspoloženju pomoglo je i izmjenjivanje nježnosti na crvenom tepihu sa suprugom s kojim je u braku osam mjeseci.

Amal Clooney and George Clooney arrives at the 2015  Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala benefit in honor of the museum’s latest exhibit “China: Through the Looking Glass”  May 4, 2015 in New York.      AFP PHOTO /  TIMOTHY  A. CLARY
/ AFP

Foto: AFP/Cropix

Linker
28. travanj 2024 21:55