NEOBRAĐENE FOTOGRAFIJE

Kako izgleda neretuširana Madonna?

Najučinkovitije sredstvo za uljepšavanje je Photoshop – tako duhovita izreka najbolje opisuje kako prirodna ljepota poznatih glumica, pjevačica i manekenki dolazi do savršenstva uz pomoć dostignuća suvremenog doba. Na fotografijama za časopise ili reklamne kampanje one su uvijek besprijekorne, a kako je to zapravo izgledalo ponekad tek mjesecima poslije saznamo kad fotografije ‘iscure’ u javnost.

Prema retuširanim fotografijama koje je prošle godine snimila za Louis Vuitton, Madonna je u cvijetu mladosti, no one neobrađene otkrivaju da njezino lice ipak pokazuje da je već zagazila u pedesete. Jessica Alba nekoliko mjeseci nakon poroda snimila je kampanju za Campari u kojoj je izgledala zanosno, gotovo nestvarno tankog struka. Neobrađene fotografije otkrivaju, međutim, kako je tajna Albinog savršenog struka u – računalnoj obradi fotografija.

No, neke zvijezde bore se protiv toga da ih se umjetno čini mršavijima.

Oskarovka Kate Winslet , ponosna na svoje obline, javno se pobunila kad su joj na naslovnici magazina GQ noge stanjili do neprepoznatljivosti. Glumica Jamie Lee Curtis rekla je kako se ponosi svojim ‘šlaufovima’ oko struka te dopustila da se objave neretuširane fotografije nje u kupaćem kostimu. Pjevačica Britney Spears nedavno je objavila svoje neobrađene fotografije ističući kako je ponosna na svoje tijelo sa svim njegovim nedostacima.

Kako izgledaju neretuširane fotografije poznatih ljepotica pogledajte u fotogaleriji!

Linker
18. travanj 2024 06:15