SVADBENA ZVONA

Justin Timberlake i Jessica Biel su se zaručili

Nakon brojnih trzavica u vezi, čini se da je Justin Timberlake (30) ipak odlučio obvezati se na cijeli život svojoj dugogodišnjoj djevojci Jessici Biel (29).

– Nikada nije bio sretniji. Znao je da je pravo vrijeme za prosidbu – izvor blizak paru otkrio je za US Weekly da se zvjezdani par zaručio krajem prosinca tijekom odmora u Wyomingu.

– Justin zna koliko ova voli snowboarding i planine pa je to bilo savršeno mjesto – rekao je izvor.

Par je u vezi od 2007. godine, a nakratko su prekinuli u ožujku 2011., nekoliko tjedana nakon što su zajedno viđeni na tulumima povodom dodjele Oscara, što je svojevremeno potvrdio i njihov glasnogovornik.

– Zbog medijskih spekulacija o vezi Jessice Biel i Justina Timberlakea, potvrđujemo da su međusobno odlučili krenuti odvojenim putevima. Ostali su prijatelji i nastavili gajiti ljubav i poštovanje jedan prema drugome.

Iako su se ubrzo pomirili, nastavila su se nagađanja o njihovoj vezi, od toga da su ponovno prekinuli pa do toga da će se vjenčati.

Kada su je upitali kako se nosi s pažnjom, Jessica Biel, zvijezda filmova ‘A-Team’, ‘Valentinovo’, ‘Sretna Nova godina’, ‘Iluzionist’, rekla je za Vogue:

– Ne želim razgovarati o tome. Ne mislim da bih trebala išta razjasniti. To je najdragocijenija stvar koju imam u životu i toliko brinem o njoj da me nije briga što netko govori ili misli.

Zanimljivo je da su novosti o zarukama stigle ubrzo nakon što je bivša djevojka Justina Timberlakea, Britney Spears, objavila da ju je zaprosio dečko Jason Trawick.

Linker
17. travanj 2024 01:24