Sipa/Cropix
OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA

Julianne Moore: Kilograme o kojima svi pričaju, ja sam izgubila samo u glavi

Julianne Moore (53) zasigurno je jedna od najljepših holivudskih zvijezda koja s godinama izgleda sve bolje i ljepše, a čemu duguje svoj mladolik izgled otkrila je u novom broju New Beauty Magazina.

Lijepa glumica otkrila je da ne koristi skupe proizvode za njegu kože, zašto ne voli čišćenje organizma sokovima te koji je njen omiljeni način tjelovježbe.

Iako joj se uskoro blizi 54. rođendan jednostvna i skromna Julianne niti malo ne brine zbog starenja.

– Sjećam se vremena kad sam imala 12 godina, a svi su govorili o 2000. godini koja mi se činila tako daleko. Sjećam se kako sam razmišljala da ću tada imati 40 godina i to mi se činili tako staro – izjavila je simpatična glumica i dodala kako se sada uopće tako ne osjeća.

– Promjene se definitvno događaju ali postepeno – izjavila je glumica i dodala kako starenje i nije tako strašno.

Lijepa Julianne otkrila je i jednostavnu tajnu svog porculanskog tena.

– Majka me naučila koliko je krema za zaštitu od sunca bitna u održavanju mladolikog izgleda – izjavila je dodala kako joj majka nije dozvolila da ide na plažu sve do kasnog popodneva, a uvijek su hodale stranom ulice koja je bila u hladovini.

Glumica je također ispričala kako se trudi piti puno tekućine i da ne voli bučne grupne programe za tjelovježbu.

– Znam da svi to kažu, ali ja uistinu pijem puno vode – rekla je i dodala kako ne voli grupne treninge s glasnom glazbom te se uvijek vraća jogi.

– Volim vježbati jogu, posebice u prostoriji koja nema zrcala – rekla je i objasnila kako je to jedni način da se u potpunosti posveti sebi. Iako voli biti fit, lijepa glumica ne prakticira jedan od najpopularnijih holivudskih trendova – čišćenje organizma sokovima.

– Probala sam jedne godine prije dodjele nagrade Zlatnog globusa i izdržala sam samo tri dana – rekla je Julianne i dodala kako kako je na taj način kilograme o kojima svi pričaju, ona izgubila samo u glavi, ali ne i u stvarnosti.

Pratite nas na Facebooku te lajkajte našu novu Fb stranicu !

Linker
16. travanj 2024 09:14