ARHIVA
ZDRAVA I SRETNA

Julia Roberts: Previše riskiram jer još uvijek nisam išla na zatezanje lica

U posljednje vrijeme teško je pronaći holivudsku zvijezdu koja nije pobornik kozmetičke kirurgije i njeguje prirodan izgled. Miljenica Amerike, Julia Roberts, unatoč tome, pronašla je prirodan način održavanja mladolikog izgleda te zazire od bilo kakvih plastičnih operacija.

Glumica Julia Roberts danas slavi svoj 47. rođendan i unatoč tome što se nalazi na pragu pedesete i dalje izgleda mladoliko, ali prirodno.

Nakon kontroverznog izgleda glumice Renee Zellweger (45) koja je pojavivši se na crvenom tepihu nakon dugo vremena, sve prisutne šokirala svojim izgledom, Julia je izjavila ne samo da nije išla po nož, nego kako sada misli da bi to moglo škoditi njenoj karijeri.

– Prema holivudskim standardima, ja previše riskiram jer još uvijek nisam išla na zatezanje lica – izjavila je za You magazin Julia.

Dobitnica Oscara, ali i brojnih drugih nagrada, otkrila je novi životni stil koji odgovara njenom tijelu, duhu te je u skladu s godinama – što se u konačnici odražava i na njen izgled.

– Radi se o opuštanju, ne prigovaranju, čišćenju uma i tijela te otpuštanju stvari koje vas muče emocionalno i mentalno – rekla je glumica koja svemu tome dodaje još i jogu s prijateljima.

– Ništa u životu ne uzimam za ozbiljno i to je prava sreća – otkrila je.

Linker
25. travanj 2024 06:18