Cast member Julia Roberts poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film "Money Monster" out of competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, France, May 12, 2016. REUTERS/Regis Duvignau
 Reuters/EPH / REUTERS
NA CRVENOM TEPIHU

Julia Roberts prekršila stroga modna pravila Cannesa

Zvijezda poput Julije Roberts može si dopustiti svašta, pa čak i i da na najvažnijim događanjima prekrši modna pravila. Slavna glumica upravo je to učinila na crvenom tepihu u Cannesu kojim je prošetala bosonoga.

Američka glumica na Filmskom festivalu u Cannesu promovirala je novi film “Money Monster” zajedno s glumcem Georgeom Clooneyjem, njegovom suprugom, poznatom odvjetnicom Amal Clooney te redateljicom filma Jodie Foster, a našla se u centru pozornosti zahvaljujući golim stopalima.

Director Jodie Foster (C) and cast members Julia Roberts, Dominic West, Caitriona Balfe, Jack O'Connell, George Clooney and his wife Amal Alamuddin pose on the red carpet as they arrive for the screening of the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH

Julia je ponosno pokazala da se riješila visokih potpetica dižući crnu Giorgio Armani Privé haljinu dok se penjala poznatim stepenicama. Slavna glumica tako je jasno pokazala organizatorima što misli o njihovim strogim pravilima odijevanja nakon prošlogodišnje afere kada je osiguranje zabranilo ulazak ženama koje su nosile ravne cipele.

Cast member Julia Roberts walks on the red carpet for the screening of the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH

– Iskreno, smatram da bi svi trebali nositi “ravne” cipele. Više ne bismo trebale nositi cipele s visokom petom. To je moje mišljenje. Ja preferiram tenisice – izjavila je lani Emily Blunt, nakon afere koja je zgrozila veći dio javnosti.

Već na otvorenju ovogodišnjeg festivala protiv strogih modnih pravila pobunila se i glumica Kristen Stewart, zvijezda filma Cafe Society, ali Julia nije ostala samo na riječima – uspješno je nasamarila osiguranje i na crveni tepih ušetala u crnim salonkama da bi ih se kasnije riješila. Afera koja je zasjenila prošlogodišnji Filmski festival u Cannesu nije zaboravljena i holivudske zvijezde nastavljaju jasno iznositi svoje mišljenje o modnim pravilima koja smatraju besmislenima.

Linker
19. travanj 2024 13:55