Sipa/Cropix / SIPA USA/SIPAUSA/SIPA
ISKRENO O SVEMU

Julia Roberts: Halle Berry ipak je ljepša od mene

Julia Roberts (46) već neko vrijeme izbiva iz javnog života te se posvetila obitelji, hobijima i uživanju u životu. Međutim, u rujanskom izdanju magazina InStyle, na čijoj naslovnici se pojavila šesti put, lijepa glumica otkrila je mnoge situacije iz prošlosti, karijere i obiteljskog života.

Odjevena u Louis Vuitton haljinu Julia Roberts razveselila je svoje fanove koji je dugo vremena nisu imali prilike vidjeti u medijima.

– Nikada nisam bila na listi top pet najljepših glumica u bikiniju i iskreno, to mi je drago – izjavila je Julia za magazin te objasnila kako bi u suprotnom umislila da je bolja od ostalih.

– Kad sam bila mlađa, nakon jedne takve liste umislila bih da sam najljepša, da Halle Berry nije ljepša od mene – izjavila je glumica kroz smijeh i dodala kako Halle ipak jest ljepša.

Glumica kaže kako se uvijek poistovjećivala s mamama, pa čak i prije nego što je postala majka, a za sebe kaže kako je po stilu života i načinu razmišljanja bliža normalnim ljudima koji nisu iz svijeta poznatih i slavnih.

Unatoč pričljivoj naravi, lijepa glumica ima jedno pitanje na koje ne voli odgovarati, a to pitanje je “Kako sve to stigneš?”

– Nisam niti približno zaposlena kao što drugi misle i pola posla jednostavno niti ne obavim – izjavila je Julia i dodala kako joj je najbitnije da kod kuće nitko nije prljav, ne plače i da mirno spava.

Linker
26. travanj 2024 16:55