PROMIŠLJENA MAMA

Julia Roberts: Djeci ne dopuštam da gledaju moje filmove

Jedna od omiljenih holivudskih glumica, Julia Roberts , svoje troje djece želi držati podalje naslova u kojima je glumila pa tako i od najnovijeg filma ‘Mirror Mirror’ prema bajci o Snjeguljici, u kojem igra zlu kraljicu.

– S obzirom na ulogu koju glumim, mislim da su još uvijek premali – 44-godišnja glumica rekla je na tiskovnoj konferenciji.

Njeni sedmogodišnji blizanci Hazel Patricia i Phinnaeus Walter te sin Henry Daniel koji ima tek četiri i pol godine trebat će pričekati još neko vrijeme prije nego što im mama dozvoli da se dive njenim nebrojenim ulogama, poput onih u filmovima ‘Zgodna žena’, ‘Slučaj Pelikan’, ‘Ja u ljubav vjerujem’, ‘Odbjegla nevjesta’, ‘Moj dečko se ženi’, ‘Erin Brokovich’, ‘Ljubimica Amerike’, ‘Oceanovih jedanaest’, ‘Rat Charlieja Wilsona’, ‘Jedi, moli, voli’.

– Imamo dosta stroge poglede na to u našem domu. Doći će vrijeme kada ćemo s veseljem i užitkom zajedno to podijeliti, no vjerojatno se neće dogoditi za dva tjedna – rekla je o svojoj politici koju vodi sa suprugom, redateljem fotografije Dannyjem Moderom .

Julia Roberts priznaje da njihovi klinci zasad gotovo da i ne gledaju televiziju, već da slobodno vrijeme provode u zajedničkom druženju.

– One lijepe, udobne i jako kratke trenutke prije odlaska u krevet volimo provoditi zajedno kao obitelj, pričajući o onome što nam se dogodilo tog dana i čitajući knjige, a prije nego što se osvrnete, već je vrijeme za spavanje.

Julia i Danny upoznali su se 2000. godine na setu filma ‘Meksikanac’, gdje je on radio kao kamerman. Tada je još bila u vezi s Benjaminom Brattom, zvijezdom serije ‘Zakon i red’, a Danny je bio oženjen. Nakon što je finaliziran njegov razvod, par se vjenčao 2002. godine na njenom ranču u Novom Meksiku.

Linker
20. travanj 2024 02:43