NE PLANIRA UDAJU

Judita Franković: Danas su sve veze jako nestabilne

Glumica Judita Franković (31) na drugu večer Dove Fashion.hr-a stigla je u kreaciji svog omiljenog dizajnera Aleksandra Žarevca, a otkrila je i koje sve hrvatske modne marke voli nositi.

– Volim puno hrvatskih dizajnera i par puta sam govorila na glas, ali onda imam osjećaj da ću nekog zaboravit, ali volim Aleksandru Dojčinović, ona mi je uvijek ženstvena, Envy Room…Od večerašnjih kreacija sviđa mi se ona bež čipka sa puf rukavićima od Ivice Skoke i od Žarevca ona plava sirena. – podijelila je glumica svoje mišljenje o revijama, ali osvrnula se i na vjenčanice koje smo imali prilike vidjeti.

– Naravno to sve treba isprobat, treba vidjet, nije baš za svaku prigodu. Vjenčanice su mi lijepe, ona ljetna, kupaći, ona mi je zanimljiva fora, ali nije nešto što bih ja odabrala. Iako, ne razmišljam još o vjenčanicama. Dugo sam u vezi, lijepo mi je, ali danas je sve to jako nestabilno. Vidjet ćemo. – zagonetna je glumica kojoj i na poslovnom planu cvjetaju ruže, a premijera njezinog novog filma “Sonja i bik” zakazana je za 29. studenog.

– Očekujem premijeru “Sonje i bika” tako da oko toga imam nekih obaveza, na ZFF-u se sljedeći tjedan prikazuju Zagrebačke priče. Sjajna je ekipa na filmu “Sonja i bik”, bilo mi je super snimati. To je jedna vesela komedija koja je simpatična, poziva ljude da dođu, nasmiju se, pojedu kokice – izjavila je Judita, a ispričala je i kakve filmove voli gledati s dečkom Markom Brdarom kao i kako su provodili ljeto.

– Volim korejsko-japansku kinematografiju, nemam omiljenog redatelja, ali u posljednje vrijeme sam gledala nekoliko dobrih filmova, “Oldboy” mi je sjajan film. Ljeto sam provodila odmarajući i uživajući, putovala sam s dragim i sa sestrom. Baš sam uživala. – izjavila je glumica.

Linker
24. travanj 2024 22:39