BLAŽEN MEĐU KĆERIMA

Joško Čagalj Jole: Najsretniji sam tata na svijetu

Pjevač Joško Čagalj Jole (40) prisustvovao je rođenju svog trećeg djeteta, kćerkice Tije koju mu je početkom veljače rodila supruga Ana. Par već ima Ivu (5) i Emu (3), pa je Joško rado progovorio o iskustvu trostrukog roditeljstva.

Koliko se dani nakon rođenja trećeg djeteta razlikuju od prvih roditeljskih iskustava? Jeste li već iskusni tata koji će u svakom trenutku znati kako postupiti? – Jedina je razlika što sam, kako sve volim vidjeti i probati, želio biti nazočan porodu. Iskušao sam skok padobranom i bungee jumping, pa se valjalo okušati i u ovom. Želio sam doživjeti rađanje novoga života i čuti prvi plač. A što se tiče roditeljstva, budući da je u pitanju treće dijete doista mi je puno lakše.

Kako ste proživjeli iskustvo poroda? – Ma bila je to čista zezancija. Sve je proteklo super – došli smo u jedan sat, a u dva je već sve bilo gotovo. Nije bilo nikakvih komplikacija i sve se odvijalo kao po enciklopediji. Da je bilo problema ili da je Ana rađala 30 sati sigurno se ne bih tako osjećao.

Kako to da ste supruzi pjevali Oliverovu, a ne svoju pjesmu – voli li ona više njegove pjesme od vaših? – Ma ne, nisam doista pjevao tijekom poroda, ali sam se šalio s babicama. One su mi rekle “Neka svatko radi svoj posao, ti pjevaj, a mi ćemo porađat”. Što se tiče odabira pjesme, mislim da nema prigodnije od Oliverove “Novi život se rađa”.

Raduju li se Iva i Ema sestri? – Da. Pripremali smo ih za nju.

Nadate li se jednog dana i sinu? – Ne. Uvijek je lijepo imati i jedno i drugo, ali dobio sam što sam želio – troje zdrave i prekrasne djece. Najsretniji sam tata na svijetu. Ako ih bude još, neka bude bilo što, muško ili žensko. Ma neka bude i četvrta kćerkica. Samo da je živo i zdravo.

Hoćete li predahnuti od karijere kako biste više bili s obitelji? – I sada imam puno vremena za obitelj jer je u ovom razdoblju manje posla, a i kada ga ima uvijek je riječ o vikendima. Ja uglavnom pjevam po Hrvatskoj i okolici te svega jednom u dvije ili tri godine putujem u Kanadu ili Ameriku. Zato sam često kod kuće, a ponekad ne radim ni vikende.

Linker
27. travanj 2024 17:58