NAPOKON GOSPOĐA

Josipa Pavičić: Moje dvostruko vjenčanje iz snova

Voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić (33) prošle je subote uplovila u bračnu luku s Nicom Berardinijem (39), bivšim nogometašem i poduzetnikom kojeg ljubi skoro četiri godine. Par, koji ima jednogodišnjeg sina Rocca, vjenčao se u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici, dok će crkveno vjenčanje uskoro upriličiti u Italiji.

– Bilo je to druženje za tridesetak najbližih prijatelja i ispalo je baš kako smo Nico i ja htjeli – lijepo, emotivno i veselo. Budući da imamo hrvatsku i talijansku adresu sve obavljamo dvostruko – i Rocco se rodio u Zagrebu, a krstili smo ga u Italiji. Tako ćemo i vjenčanje ponoviti tamo – otkrila je Josipa.

Nakon primanja u Esplanadi, svatovi su proslijedili u Vijećnicu te potom u restaurant Gallo u Hebrangovoj ulici. S Josipom je bio i dvanaestogodišnji sin Vito, iz njene veze s Markom Cigojem, dok je maleni Rocco sudjelovao samo u prvom djelu slavlja.

– Dosta je emotivno vezan uz roditelje, pa se vjerojatno ne bi dao iz naručja – izjavila je gospođa Pavičić Berardini.

Josipa je nosila vjenčanicu Matije Vuice, vjenčani prsten od bijelog zlata optočen dijamantima draguljarske tvrtke Damiani te u ruci stručak pšenice koji je za nju osmislio Saša Šekoranja. Iako su je zbog tog simbola plodnosti prijateljice pitale nosi li možda blizance, Josipa nije trudna i trenutno ne planira imati još djece.

– Kao gospođa Pavičić Berardini osjećam se lijepo i ispunjeno emocijama. A djeca ako se dogode. Nico i ja živimo stihijski, bez planova. Trenutno još uvijek ne spavamo od Roccovog plača, pa bih se voljela barem malo odmoriti – iskrena je Josipa.

Priliku za to novopečeni će supružnici dobiti na medenom mjesecu koji planiraju provesti u Istanbulu.

Linker
26. travanj 2024 06:52