Josipa Lisac: I danas slijedim ideale iz mladosti

Koncertnom turnejom u sklopu koje 10. kolovoza prvi put nastupa u pulskoj Areni, estradna diva Josipa Lisac (63) obilježava četiri desetljeća od nastanka antologijskog albuma ‘Dnevnik jedne ljubavi’, nastalog u suradnji s njezinim suprugom Karlom Metikošom.

Kako se pripremate za nastup u Areni? – Sad mi je najvažnije sačuvati glas na ovoj vrućini koju ne podnosim, a sve ostalo je spremno i uvježbano. Uglavnom se trudim što manje boraviti u klimatiziranim prostorijama i što manje razgovarati.

Što ćete odjenuti u Puli? – Dizajnerica Ksenija Vrbanić pripremila je dvije originalne kreacije za taj nastup, koje ću upotpuniti cipelama, još ponekim detaljem iz vlastite garderobe te ratničkim bojama make- upa na licu.

Biste li išta promijenili u proteklih četrdeset godina karijere? – Ne, a posebno sam ponosna što i danas slijedim vlastite ideale iz mladosti te slobodno kročim kroz život neopterećena kompleksima.

Pročitali ste skraćeni tekst o Josipi Lisac. Cijeli intervju potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 969). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
18. travanj 2024 14:40