SEAN PENN

Još se nije razveo, a već ima novu djevojku

Premda kod njih nikad ništa nije sigurno, jer su se dosad nekoliko puta svađali i mirili te predavali i povlačili zahtjeve za razvod, čini se da je brak između holivudskog para Robin Wright i Seana Penna ipak stvar prošlosti.

Ovih je dana 43-godišnja glumica, poznata po ulozi u serijalu “Santa Barbara” te filmovima “Poruka u boci” i “Forrest Gump”, kalifornijskom sudu ponovno predala zahtjev za razvod i zasad ga nema namjeru povući.

A niti će je 49-godišnji Penn, koji je 2004. dobio Oscara za ulogu u filmu “Mistična rijeka”, a ove godine za biografsku dramu “Milk”, moliti da to učini. Ako je suditi prema nedavno snimljenim fotografijama s losanđeleskih ulica, on ima novu djevojku. Viđeni su u Brentwoodu, zapadnom dijelu Los Angelesa, kako šeću, jedu rashlađeni jogurt u slastičarnici Pinkberry te odlaze u nepoznatom smjeru u njegovom crnom mustangu.

Zasad se ne zna tko je vitka brineta, no čini se da je znatno mlađa od njega i da bi ona mogla biti kap koja je prelila čašu strpljenja Robin Wright – iako je ona u zahtjevu za razvod kao razlog navela “nepomirljive razlike”. On se s time složio, a dogovorili su se i za zajedničko skrbništvo nad 16-godišnjim sinom Hopperom Jackom. Par, koji ima i 18-godišnju kćer Dylan Frances, potkraj 2007. je prvi put objavio da im je braku došao kraj, nakon što je prvo Penn, 7. prosinca, predao zahtjev za razvod, a dva tjedna kasnije to je učinila i Robin Wright. No, iako je glumac tih dana viđen u društvu češke manekenke Petre Nemcove, tjedan dana prije prvog ročišta, zakazanog za 21. travnja 2008., oboje su bez objašnjenja povukli zahtjeve.

– Svaki brak ima uspone i padove – rekla je diplomatski glumica u intervjuu za časopis U.K., dodajući kako je sretna što su njih dvoje uspjeli riješiti svoje nesuglasice te da ne bi htjela baciti u vjetar sve godine koje su proveli zajedno – upoznali su se 1989. na setu filma “Odabrani”, a vjenčali 1996. U veljači ove godine zajedno su se pojavili na dodjeli Oscara, ali da među njima ipak nešto nije u redu dalo se naslutiti po tome što Penn u svom govoru nakon osvojenog zlatnog kipića suprugu nije ni spomenuo.

I doista, dva mjeseca kasnije opet je predao zahtjev za razvod, a onda ga nakon mjesec dana – ponovno povukao. Glumica je prešla preko priča da je suprug vara s glumicom Natalie Portman, koja je i sama sve opovrgnula tvrdeći da su samo kolege, pa su mnogi mislili da je njihova igra prepucavanja i nadmudrivanja završena. No, ljubavni par, koji iza sebe već ima propale brakove, ona s glumcem Daneom Witherspoonom, a on s pop-kraljicom Madonnom, dokazao je da broj 13, koliko su godina oni proveli u braku, može biti koban.

Damir Leljak

Linker
24. travanj 2024 05:33