Splash
JOŠ NISU RAZVEDENI

Još se nadam pomirenju, volim je od 1989. godine

Poznati glumac i njegova supruga rastali su se 2012. godine nakon devet godina braka, ali on se još uvijek nada pomirenju.

Russell Crowe (50) i Danielle Spencer (45) započeli su vezu 1989. godine, vjenčali su se 2003. i zajedno imaju dva sina – osmogodišnjeg Tennysona i jedanaestogodišnjeg Charlesa, a nakon rastave ostali su u vrlo dobrim odnosima.

– Volim Danielle od 1989. i to se nikada neće promijeniti. Često je gledam i razmišljam o tome kako je moguće da nas dvoje nismo uspjeli. Još uvijek to ne shvaćam jer se moji osjećaji nisu promijenili – izjavio je glumac u intervjuu za The Sunday Times.

Russell i Danielle ni dvije godine nakon rastave nisu predali papire za razvod, a vrlo često ih se može vidjeti zajedno sa sinovima.

Splash

FOTO: Splash

– Za mene je najvažnije da nas djeca vide kao skladne roditelje i to što smo ostali prijatelji – izjavila je prošle godine Danielle.

Russell trenutno promovira svoj film The Water Diviner koji je svoju premijeru imao u prosincu prošle godine u Sydneyju na kojoj su slavnog glumaca podržali Danielle i sinovi.

Linker
20. travanj 2024 01:33