TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Još jedna uspješna transformacija - Mario Petreković kao Beyonce

Mario Petreković pobjednik je druge emisije showa Tvoje lice zvuči poznato, a pobjedu si je priskrbio svojom uspješnom transformacijom u glazbenu divu Beyonce.

Žiri, ali ponajviše njegovi kolege pohvalili su i nagradili veliki Marijov trud uložen u “skidanje” Beyonce i izvedbu njenog velikog hita Single Ladies.

Iako je nakon glasovanja žirija Giuliano koji se transformirao u Amy Winehouse imao najveći broj bodova, glasovanje samih natjecatelja dao je drugačiji konačni ishod jer je većina kolega glasala za Beyonce, odnosno Maria Petrekovića.

Mario je svojom pobjedom dobio priliku odabrati udrugu kojoj će Nova TV uručiti novčanu donaciju, a radi se o udruzi za nezbrinutu djecu Mali zmaj.

Giuliano je u showu sjajno utjelovio Amy Winehouse, Jasna se transformirala u Jessicu Rabbit, Ronalda smo ovaj put imali priliku vidjeti kao Robbieja Williamsa, Minea je imitirala Nancy Sinatru, Baby Dooks se transformirao u Marinu Perazić, Andrea je postala na jednu večer Oliver Dragojević, a Vandu smo vidjeli u ulozi legendarnog Zdravka Čolića.

Pogledajte u fotogaleriji atmosferu iz druge emisije popularnog showa!

Linker
17. travanj 2024 22:47