Foto: Promo
NOVI FESTIVAL U ISTRI

Još jedan svjetski glazbeni festival dolazi u Hrvatsku!

Dobre vijesti za sve ljubitelje EXIT-a: krajem svibnja iduće godine u Umagu će se održati veliki glazbeni festival povodom otvaranja ljetne sezone.

EXIT tim, organizator višestruko nagrađivanih EXIT i Sea Dance festivala, ostvario je suradnju u domeni razvoja kreativnih industrija i festivalskog turizma i s hrvatskim gradom Umagom i kompanijom Istraturist Umag d.d, najavljeno je na konferenciji za novinare koja je sinoć održana na EXIT festivalu u Novom Sadu.

“Već desetljećima postoje veze između Vojvodine i Istre, kao i odlična suradnja u ekonomskom i kulturološkom smislu. Vjerujemo da će upravo ovaj projekt predstavljati krunu te suradnje. Povezivanje regije je dio naše društvene misije i osnova na kojoj je EXIT i osnovan. Ovim je Umag uvršten među gradove EXIT-ove regionalne festivalske mreže, što će dodatno ojačati naš cilj – a to je pozicioniranje regije jugoistočne Europe kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam na svijetu.” – izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i direktor Exita.

DCIM0MEDIA\DJI_0040.JPG
Foto: Promo

Što nas sve čeka u svibnju 2017. u Umagu, saznat ćemo za nekoliko mjeseci, no sudeći po dosadašnjem uspjehu festivala u organizaciji EXITA – koji je ove godine proglašen jednim od najboljih svjetskih festivala od strane eminentnih medija poput CNN-a, The New York Timesa, The Guardiana, Voguea, Daily Maila, Ministry of Sounda i mnogih drugih – vrhunska zabava je zagarantirana.

Linker
23. travanj 2024 19:48