KRAJ LJUBAVI

Johnny Depp ostavio majku svoje djece

Nakon trinaest godina veze, iz koje im se rodilo i dvoje djece, holivudski ljepotan Johnny Depp (48) i njegova devet godina mlađa francuska kolegica Vanessa Paradis nalaze se pred krajem svoje romanse, potvrdili su za magazin People bliski prijatelji slavnog para.

Johnny i Vanessa već su započeli odvojeni život, a vjeruje se da Depp upravo angažira i odvjetnike koji bi se pozabavili pravno-vlasničkim posljedicama njegove duge izvanbračne zajednice s Vanessom. Par se već više od godinu dana nije zajedno pojavio na crvenom tepihu, a Depp je nedavno kupio i kuću u Britaniji te se predao razuzdanim zabavama, dok Vanessa ulicama Pariza tumara sama i u sumornom raspoloženju.

Premda još uvijek nema službene potvrde razlaza, vjeruje se kako uzroci kraju leže u Deppovoj sklonosti alkoholu i suknjama drugih djevojaka, naročito nakon što je prije nekoliko mjeseci javno poljubio svoju suradnicu Robin Baum te se odao alkoholu pripremajući se za ulogu Huntera S. Thompsona, poznatog pisca kontroverznog životnog stila.

Nakon glasina o Johnnyjevom i Vanessinom prekidu pojavila se i vijest da Angelina Jolie , s kojom se Johnny blisko povezao na snimanju filma “Turist”, nastoji spasiti vezu svoga prijatelja. No čini se da ni savjeti ljepotice poznate po “krađi” oženjenog Brada Pitta na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith” ne pomažu omiljenom glumcu Tima Burtona.

Iako se Depp i Paradis nikada nisu vjenčali, Johnny je tvrdio kako su njihovi potomci Lily-Rose Melody (12) i John “Jack” Christopher (9) proizašli iz duboke ljubavi sudbinske naravi, a ne planirane veze te da za takvu povezanost papir ništa ne znači. Glumac je, međutim, ranije bio oženjen za Lori Anne Allison, a nakon razvoda od nje novine je punio vezama sa Sherlyn Fenn i Winonom Ryder, sve dok 1998. godine na snimanju filma “Deveta vrata” nije upoznao francusku glumicu i pjevačicu.

Par je jedno vrijeme živio tihim obiteljskim životom u francuskom vinogradarskom gradiću Plan-de-la-Tour blizu St. Tropeza, daleko od svjetla pozornice, povremeno posjećujući Pariz i Bahame na kojima je Johnny kupio otok. Kuća u Plan-de-la-Tour danas, međutim, zjapi prazna, potvrđuju susjedi bivšeg para. Otkako su preselili u Los Angeles Johnny i Vanessa našli su se ponovno pod povećanim pritiskom javnosti, pa je možda i to, uz Johnnyjev prijeki karakter, razlog sloma jedne dugotrajne ljubavi.

Linker
20. travanj 2024 07:48