2016. na Cannes Film Festivalu
 Reuters / REUTERS
U NOVOJ GLORIJI

Jodie Foster - Veliki povratak u Cannes nakon 40 godina

Američka zvijezda, koja je na festivalu predstavila triler ‘Igra novca’ o sukobu u financijskom miljeu, u intervjuu za Gloriju priznala je da ne zna kako taj svijet funkcionira i da joj ni danas nije jasno kako može propasti tvrtka koja dobro zarađuje.

Točno četrdeset godina nakon što je kao 13-godišnja djevojčica prvi put došla na filmski festival u Cannesu, holivudska zvijezda Jodie Foster (53) vratila se na Croisette, ali ovog puta kao redateljica filma “Igra novca”, u kojem glavne uloge igraju George Clooney, Julia Roberts i Jack O’Connell.

Koliko ste prije snimanja znali o svijetu financija?

– Jako malo, a ni sad ne znam previše. Taj je svijet toliko kompleksan da nije uvijek lako shvatiti zašto je u njemu netko uspio, dok su drugi propali – iako su slično radili.

Ekskluzivni intervju u kojem Jodie Foster otkriva što smatra svojim najvećim dostignućem, zašto je u 25 godina režirala samo četiri filma i kako joj je bilo surađivati s Julijom Roberts pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 25. svibnja. Uz novi broj ne propustite 64 kupona za ljetnu kupnju s neodoljivim popustima.

Razgovarao Steven Goldman

Linker
25. travanj 2024 22:40