PROBLEMATIČNI RODITELJI

Jodie Foster: Pravila sam se da mi je otac mrtav

Problema s roditeljima ima i Jodie Foster (49), čiji je otac Lucius Fisher Foster III. (89) prije nekoliko mjeseci osuđen na 25 godina zatvora zbog prijevare. U presudi piše da je kao vlasnik građevinske tvrtke od klijenata uzimao novac za montažne kuće koje im nikad nije sagradio, zaradivši tako 130.000 dolara.

– Djelujete kao šarmantni gospodin, no zapravo ste vrlo opasni – rekao mu je sudac Gregory A. Dohi, a ništa blaži nije bio ni javni tužitelj Don Cocek nazvavši ga lažljivcem i prevarantom. Jodie Foster, koja s njim nije bila u kontaktu jer je njezinu majku napustio dok je bila u petom mjesecu trudnoće, posebno je, pak, iznerviralo što se pred prevarenim kupcima hvalio da joj je otac, ne bi li lakše stekao njihovo povjerenje.

– Da ste imali takvog negativca u obitelji, zar se od njega ne biste distancirali? – rekla je glumica, koju je otac u djetinjstvu posjećivao iznimno rijetko pa joj je mama Evelyn govorila: “Nema veze, zamisli da je mrtav”. Ona je to i činila, ali ju je nedavno suđenje, na koje je njezin otac dolazio oslanjajući se na invalidsku hodalicu, vratilo u stvarnost.

Linker
18. travanj 2024 20:22