SVE JE BILA LAŽ

Joaquin Phoenix uživao je u prevari

Američki glumac Joaquin Phoenix (35), bio je jedno vrijeme glavna priča u holivudskim kuloarima: pustio je bradu i gajio obraslo-nemarni izgled, objasnio kako prestaje glumiti i postaje rapper.

Međutim ovaj tjedan vratio se na staro: pojavio se bez brade, koju je obrijao još prije par mjeseci, te se tako sređen, u večernjem odjelu, pojavio i na losanđeleskoj premijeri dokumentarnog filma “Exit Through The Gift Shop” britanskog grafiti umjetnika Banksyja.

Bez guste brade koja je prekrivala cijelo lice i tamnih naočala bez kojih nije izlazio nekoliko mjeseci, zvijezda filma “Hod po rubu”, vratio je dio svog mladenačkog imidža i karizme. Kontroverzni glumac često se šalio odgovarajući novinarima na pitanje zašto je pustio “Grizlly Adams bradu”.

– Htio sam prestati biti promatran samo kao seks simbol. A može biti i da sam samo lijen brijati se svakodnevno – odgovarao je tada ciničnim komentarima.

Čini se da je i njegova navodno rezolutna odluka da napusti filmsku karijeru i pređe u profesionalne rappere bila samo tema za dokumentarac koji je snimao njegov šurjak Casey Affleck .

– To je samo namještaljka. Pretvarao sam se da sam doživio slom živaca i da želim promijeniti karijeru, a Casey je sve to snimao – navodno je priznao.

I dok se njegovi obožavatelji nadaju da je sve ipak bila podvala i da će se zgodni Joaquin vratiti glumi, zasad ga mogu čuti u novoj reklamnoj kampanji o podizanju svijesti o okrutnosti prema životinjama. Kruže glasine da će njegov povratak filmu označiti glumom Edgara Allena Poea u novoj drami, ali njegov glasnogovornik nije potvrdio tu priču.

Linker
29. travanj 2024 09:15