Sipa/Cropix
PREMINULA JACKIE COLLINS

Joan Collins oprostila se od svoje mlađe sestre: Voljet ću te zauvijek

Slavna spisateljica Jackie Collins preminula je u 78. godini života u svojoj vili na Beverly Hillsu, a od nje se dirljivom porukom oprostila i njena slavna sestra, glumica Joan Collins.

-“Zbogom mojoj prekrasnoj i hrabroj sestrici. Voljet ću te i uvijek ćeš mi nedostajati. Počivaj u miru” – napisala je slavna glumica Joan Collins (82) uz njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva.

Jackie je u posljednjem intervjuu za Hello naglasila kako joj je, unatoč tome što su bile vrlo različite, Joan oduvijek bila najbolja prijateljica. No unatoč bliskom odnosu, slavna spisateljica od svoje je sestre skrivala da boluje od raka dojke koji joj je dijagnosticiran još 2009. godine. Svoju je borbu s teškom bolesti podijelila samo sa svoje tri kćeri – Tracy, Tiffany i Rory koje su se javnosti obratile putem glasnogovornika.

– Neopisivo smo tužni zbog odlaska naše divne i jedinstvene majke Jackie koja je preminula od posljedica raka dojke. Živjela je divan život i bila voljena od svoje djece, obitelji, prijatelja i milijuna čitatelja svojih knjiga. Nastavit će živjeti kroz svoje likove, a nama već sada strahovito nedostaje – stoji u priopćenju njene obitelji.

Linker
24. travanj 2024 08:29