Sipa/Cropix
NAPISALA DIRLJIVU POSVETU

Joan Collins ne može se pomiriti s odlaskom slavne sestre

Slavna britanska glumica napisala je dirljivu posvetu mlađoj sestri Jackie Collins, koja je preminula 19. rujna i objavila je na svojoj web stranici.

– Nikada nisam imala bolju prijateljicu od Jackie. Sve smo dijelile, uživalu u čavrljanju, u odlascima u kino ili omiljeni restoran, i u dugim telefnoskim pozivima kada bismo bile daleko jedna od druge – napisala je Joan Collins (82) u svom pismu i otkrila kako joj je mlađa sestra upravo preko telefona javila da boluje od raka dojke.

Zvijezda TV serije Dinastija svoju je mlađu sestru, uspješnu spisateljicu, stalno poticala da ide na mamografiju, osobito jer je njihova majka umrla od raka dojke, ali Jackie je nije slušala jer nije voljela odlaziti doktorima.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Posljednji put kada ju je vidjela Jackie je bila “puna života” i već su planirale kako će Božić provesti zajedno u Los Angelesu, a nakon toga su se trebale zaputiti na Havaje zajedno s Jackienim unucima i djecom.

– Nikad se neću oporaviti od tog gubitka. Osjećam njen duh, čujem njezin prekrasan smijeh i vidim je svakodnevno na stotinama fotografijama koje krase moju kuću. Ona nije bila samo zvijezda – za mene je bila cijela galaksija – napisala je na kraju Joan.

Linker
17. travanj 2024 18:37