ČEŠKA IDILA

Jiri Menzel se pomirio s odbjeglom suprugom Olgom

Češki oskarovac Jiri Menzel predstavio je sinoć u zagrebačkom kazalištu Komedija svoju novu predstavu “Odlazak”, napravljenu prema tekstu bivšeg češkog predsjednika Vaclava Havela. Tijekom cijele večeri, 71-godišnji redatelj veselo se smijao, a posjetitelji su teško mogli odgonetnuti je li za to zaslužna uspješna premijera ili činjenica da je uz njega bila supruga Olga.

Naime, krajem prošle godine Jiri i Olga dobili su kćer Annu Karolinu, ali u isto vrijeme njihov brak je bio na rubu propasti. Uoči poroda češki tabloidi pisali su da je Olinka napustila Menzela i preselila se u kuću svojeg navodnog ljubavnika, 54-godišnjega filmskog redatelja Jaroslava Brabeca. Nepristojniji su čak tvrdili da djevojčica nije Menzelova, no on je to žestoko opovrgavao.

– Olinka je moja žena i dijete je moje. No, neće imati prezime Menzel već Menzelova – govorio je slavni redatelj, koji ni u jednom trenutku nije rekao ružnu riječ protiv svoje supruge, inače bivše sportske novinarke, s kojom se oženio u listopadu 2004. na Tajlandu.

No, ako je suditi po zaljubljenom držanju na zagrebačkoj premijeri, burni bračni dani sada su iza njih. Veselo su se smiješili u društvu glumaca iz predstave Igora Mešina i Jasne Palić Picukarić, a Olinka je pokazala kako je nakon poroda uspjela vratiti besprijekornu figuru.

Linker
20. travanj 2024 04:50