Screenshot Youtube
POSTAO DOKTOR ZNANOSTI

Jim Carrey otkrio najvažniju lekciju koju je naučio od oca

Poznati glumac i komičar održao je govor diplomantima na Sveučilištu Maharishi u Iowi, gdje je s okupljenima podijelio nekoliko vlastitih životnih lekcija.

Jim Carrey (52) poznat je po svom smislu za humor i neobičnim zvukovima koje pri tome koristi, pa je tako i za vrijeme govora koristio svoje komičarske vještine, ali je govor završio vrlo važnom porukom.

– Mnogi od nas biraju svoj put na temelju straha koji je zakamufliran kao praktičnost. Ono što stvarno želimo često se čini izvan dohvata ili je nerealno za očekivati i zbog toga to nikada ne tražimo od svemira – izjavio je Jim i dodao:

– Želim vam reći da sam ja dokaz da možete tražiti svemir sve što želite, a ako se ne ostvari odmah to je zbog toga jer je svemir zauzet ostvarivanjem mojih želja – našalio se slavni glumac.

FOTO:Sipa/Cropix

Publika je uživala u njegovom govoru isprepletenom šalama, a na kraju se uozbiljio i s njima podijelio životnu lekciju koju je naučio od oca.

– Moj otac mogao je biti odličan komičar, ali nije vjerovao da je to moguće pa je odabrao siguran posao računovođe – ispiričao je Jim i otkrio da je njegov otac izgubio taj ˝siguran posao˝ kada je on imao samo 12 godina pa je obitelj bila prisiljena raditi bilo što samo da preživi.

– Naučio sam mnogo od svog oca, a jedna od najvažnijih lekcija je i to da možeš biti neuspješan i u onome što ne želiš raditi, pa zašto ne bi riskirao i radio ono što voliš – poručio je slavni glumac diplomantima, a nakon održanog govora Jim Carrey dobio je počasnu titulu doktora znanosti likovnih umjetnosti.

Pogledajte video!

Linker
14. travanj 2024 23:28