Splash
SHRVAN ZBOG GUBITKA

Jim Carrey nakon pogreba djevojke: Ljubav ne može biti izgubljena

Slavni glumac nakon pogreba bivše djevojke u Irskoj objavio je na Twitteru njihovu zajedničku fotografiju i još se jednom oprostio od svoje ljubavi.

Jim Carrey bio je među 300 ljudi koji su stigli na pogreb Cathrione White, koja je pronađena mrtva 28. rujna, a sumnja se da se predozirala.

– Cathriona je mnogima bila svjetlo. I to svjetlo i dalje sjaji. Svjetlo ljubavi nastavlja živjeti; ljubav koju vi imate za nju i ljubav koju je ona imala za vas – rečeno je na pogrebu, na kojem slavni glumac nije mogao sakriti emocije.

Splash

FOTO: Splash

– Šokiran sam i tužan zbog smrti moje drage Cathrione. Stvarno je bila drag i nježan irski cvijet, preosjetljiv za ovu zemlju, a najvažnije joj je bilo da voli i bude voljena. Njena smrt nas je sve pogodila poput groma. U mislima su mi njena obitelj i prijatelji i svi koji su je voljeli – rekao je Jim nakon što je saznao da je njegova Cathriona preminula i to par dana nakon što su prekinuli vezu u kojoj su, s povremenim prekidima, bili od 2012. godine.

Prijatelji slavnog glumca otkrili su da se on osjeća krivim i da se stalno pita je li je mogao spriječiti pa ga zbog toga ne ostavljaju samog.

– Njena obitelj ga ne krivi – kazao je njegov prijatelj, koji se boji hoće li se slavni glumac moći nositi s takvim gubitkom.

Jim je nakon pogreba na svom Twitteru objavio njihovu zajedičku fotografiju pokraj koje je napisao: Ljubav ne može biti izgubljena.

Linker
27. travanj 2024 00:25