NA KUŠNJI

Jesu li Ivana Nobilo i Vinka Cetinski još uvijek bliske?

Ivana Nobilo , supruga pjevača Tonyja Cetinskog, uvijek je bila u odličnim odnosima sa svojom svekrvom Vinkom Cetinski, no prije nekoliko dana njihova je bliskost nenadano stavljena na tešku kušnju. Svekrvi i snahi život je zapaprila činjenica da su obje poslovno surađivale s industrijskim investitorom Dankom Končarom (68), hrvatskim emigrantom koji se obogatio na rudnicima kroma u Rusiji i Južnoafričkoj Republici. Vinka Cetinski (63) doskora je bila članica uprave Kermes ulaganja, hrvatske filijale Končarova poslovnog carstva razgranatog od Londona do Burundija, a Ivana Nobilo (32) u istoj je tvrtki zadužena za odnose s javnošću.

Glasnogovornica Nobilo ovih dana ima neugodnu zadaću da javnosti objašnjava zašto gospodin Končar gospođu Cetinski, bivšu doministricu turizma i profesoricu na opatijskom Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, optužuje za tešku prevaru i krađu.

Čim je saznala za optužbe protiv svoje svekrve, Ivana Nobilo svoj je mandat glasnogovornice tvrtke Kermes stavila na raspolaganje, no Danko Končar poručio joj je da ne vidi razloga zašto bi se povlačila s te funkcije.

– Ni moj klijent niti moja obitelj – kaže Ivana Nobilo – ne traže da promijenim svoju poziciju ili da se opredijelim za jednu ili drugu stranu. Ljudski suosjećam i s jednom i s drugom stranom, jer svatko od njih misli da je u pravu, pa zato treba prepustiti pravosuđu da utvrdi što je istina – izjavila je Ivana Nobilo.

U trenutku kad se gotovo danonoćno priprema za koncertne spektakle TopStars, gdje s Indirom Vladić , grupom Colonia, Frankom Batelić i Lukom Bulićem izvodi najveće domaće i strane hitove posljednjih 30 godina, Tonyju Cetinskom (41) najmanje je trebao takav šok u obitelji.

– Sve je to još vrlo friško i nisam imao vremena ni razmisliti, a kamoli dublje ući u problematiku – kaže Tony Cetinski.

Nevio Pinatar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli članak potražite u novom broju tjednika Gloria (br.823) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
17. travanj 2024 07:01