AFP/Cropix
PROVJERITE SVOJU VEZU

Jeste li u vezi s "onim pravim"- provjerite pomoću ovih 7 znakova

Sve veze imaju svoje uspone i padove i dobra i lošija razdoblja, ali postoje stvari u vezi koje su uvijek neka konstanta i koje se, prema magazinu Cosmopolitan, mogu isčitati kao znakovi da li je muškarac s kojim ste u vezi onaj pravi i onaj za kojeg ćete se (ili za kojeg bi se bilo dobro) udati.

1. Uvijek se hvali vama. Ne propušta priliku govoriti drugim ljudima o vašim uspjesima i ne skriva koliko je ponosan na vas. On je jednostavno vaš najveći obožavatelj i to ni ne pokušava sakriti.

2. Žrtvuje se zbog vas. Spreman je na velike kompromise poput naprimjer onoga o preseljenju u novu sredinu. Ako je spreman preseliti se jer ste vi dobili veliku poslovnu priliku to je nedvojbeno znak da je to čovjek koji je spreman biti vaš životni partner.

3. Dijelite iste vrijednosti. Imate jednake poglede na život i očekivanja od budućnosti poput zasnivanja obitelji, odgoja djece, angažmana u kućanstvu, provođenja slobodnog vremena.

4. I nakon puno zajedničkih godina, iznenađuje vas sitnim znakovima pažnje. Iako ste u dugoj vezi on vas i dalje iznenađuje ljubavnim porukama, romantičnim večerama i izletima ili pak neočekivanim izjavama ljubavi.

5. Ne pokušava vas promijeniti. Prihvaća vas baš takvu kakva jeste, sa svim vašim nesavršenostima i ne sugerira vam stalno kako biste se mogli odjenuti, kakvu frizuru imati ili kako se ponašati.

6. Stalo mu je do vaše obitelji i prijatelja. Raspituje se za ljude koji su vama važni poput vaše obitelji i prijatelja i ne pada mu teško provoditi vrijeme s njima.

7. On je vaš najbolji prijatelj. On je prva osoba koju ćete nazvati kada vam se dogodi nešto važno kako biste mu to ispričali i uvijek vam je ugodno razgovarati i provoditi vrjieme s njim.

Linker
16. travanj 2024 12:30