BORBA S TEŽINOM

Jessica Simpson i trudna smršavila 23 kilograma

Američka pjevačica, glumica i zbiljokazna zvijezda Jessica Simpson (32) prihvatila se rapidnog mršavljenja u skladu s ugovorom koji je tijekom prve trudnoće potpisala s kompanijom “Weight Watchers” i izgubila 23 kilograma. Ne bi tu bilo ništa sporno da Jessica, koja je početkom svibnja na svijet donijela djevojčicu Maxwell Drew Johnson, nije ponovno trudna, o čemu je javnost obavijestila prije mjesec dana.

Tijekom prve trudnoće Jessica je natukla mnogo kila uživajući u “grešnoj” hrani koju je zavoljela u djetinjstvu, poput makarona sa sirom, čipsa i grickalica s gomilom putra i šećera. Stoga je sklopila višemilijunski ugovor u kojem je pristala nakon poroda mršaviti po metodi Weight Watchersa i izgubiti preko 30 kilograma.

– Weight Watchersi su promijenili moj stav prema prehrani i osjećam se mnogo spremnijom donijeti ispravne odluke. Osjećaj je nevjerojatan – rekla je Simpson te dodala kako je i ona samo čovjek koji voli hranu i život.

Simpson je zaručena za Erica Johnsona, igrača američkog nogometa kojeg ljubi tri godine. Ranije je bila u braku s Nickom Lacheyjem te vezi s Tonyjem Romom. Drugo dijete trebala bi roditi sljedećeg ljeta.

Linker
24. travanj 2024 06:49