Instagram
ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM

Jennifer Lopez u novom provokativnom video spotu

Jennifer Lopez (45) iz godine u godinu izgleda sve bolje. Nakon nekoliko ljubavnih brodoloma i inspiracije za snimanje novog glazbenog albuma, lijepa pjevačica izgleda bolje nego ikad.

Da je zadovoljna i ponosna na svoje tijelo, Jennifer pokazuje svakim novim video spotom. Nakon spota za pjesmu First Love u kojemu je izmjenivala nježnosti sa zgodnim muškim modelom Davidom Gandyjem (34), slavna pjevačica ovoga je puta u prvi plan stavila svoj dugogodišnji zaštitni znak – stražnjicu.

U spotu za novu pjesmu simboličnog naziva Booty, Jennifer će svojim obožavateljima pokazati zašto nosi titulu pjevačice s najboljom stražnjicom na svijetu.

Naslovna fotografija koju je objavila na Instagramu pokazuje savršeno tijelo popularne pjevačice, a da se ne radi o photoshopu potvrđuje i njena najbolja prijateljica Leah Remini.

– Gledam ju dok je gola i pitam se hoću li vidjeti celulit ili neku nesavršenost na njenom tijelu, a ona mi odgovara neka samo gledam jer ionako neću vidjeti ništa čega bi se trebala sramiti, posebice ne celulit – rekla je kroz smijeh prijateljica.

Kakvu koreografiju i styling je pripremila u novom video spotu, pogledajte u videu!

Linker
24. travanj 2024 20:59