AFP/Cropix
AMERICAN MUSIC AWARDS

Jennifer Lopez u jednoj večeri promijenila čak 7 kombinacija

Slavna pjevačica imala je dvostruku ulogu na dodjeli American Music Awards – osim voditeljice svečane dodjele nagrada, Jennifer Lopez (46) svoju je publiku zabavila i nastupom, a sve je to odradila promjenivši čak sedam odjevnih kombinacija.

Show je započela nastupom u uskom kombinezonu modnog brenda Dsquared2 zanimljivog uzorka, nakon čega je uskočila u voditeljsku ulogu i seksi kombinezon zamijenila elegantnom šljokičastom haljinom poznatog dizajnera Michaela Cincoa.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 22: Host Jennifer Lopez performs onstage during the 2015 American Music Awards at Microsoft Theater on November 22, 2015 in Los Angeles, California.   Kevin Winter/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 22: Host Jennifer Lopez performs speaks onstage during the 2015 American Music Awards at Microsoft Theater on November 22, 2015 in Los Angeles, California.   Kevin Winter/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Slavna pjevačica crvenim je tepihom prošetala u haljini koja je više otkrivala nego sakrivala, a odabrala je čak tri prozirne kombinacije za pozornicu, među kojima se našao i kombinezon.

Na dodjelu nagrada u Los Angelesu stigle su najveće glazbene zvijezde, a pobjednik večeri bila je grupa One Direction koja je osvojila nagradu za izvođača godine i za najdražu grupu. Pjesmom godine proglašena je Blank Space Taylor Swift, a pjevačica je osvojila i nagradu za najdraži album godine te je proglašena najdražom izvođačicom u kategoriji suvremene glazbe.

U fotogaleriji pogledajte sve kombinacije slavne Jennifer Lopez, ali i provjerite što su druge zvijezde odabrale za dolazak na svečanu dodjelu nagrada!

Linker
16. travanj 2024 08:40