SAMO POSAO

Jennifer Lopez s bivšim suprugom snima reality emisiju

Jennifer Lopez (42) ponovno se viđa s Marcom Anthonyjem (43), bivšim suprugom od kojeg se nakon sedam godina razišla ovoga ljeta i zamijenila ga mladim plesačem Casparom Smartom (24). No ovoga puta radi se isključivo o poslovnoj suradnji – bivši supružnici snimaju, naime, zajednički reality projekt “Q’Viva! The Chosen” u Latinskoj Americi.

U video najavi emisije par se nekoliko puta pojavljuje zajedno, a Jennifer čak i pleše pred svojim bivšim mužem, pokazujući i mnogo bolje raspoloženje od njega. U laganoj bijeloj haljini, latino diva njiše bokovima i svojom slavnom pozadinom, što je za ostavljenog Anthonyja vjerojatno još jedan udarac, nakon što mu je sličan performans Jennifer priredila na dodjeli Američkih glazbenih nagrada (AMA), gdje je nastupila s reperom Pitbullom i ostavila ga, najblaže rečeno, neravnodušnim.

U potrazi za novim latino talentima, Jennifer i Marc prostranstvima srednje i južne Amerike iz razumljivih razloga uglavnom putuju odvojeno, ali ponekad se moraju naći i zajedno u istom kadru, što Jennifer očito nimalo ne smeta, što se za Marca baš i ne može reći. Prva emisija novog realityja bit će prikazana u siječnju.

­

Linker
15. travanj 2024 02:14