RASKRSTILA S PROŠLOŠĆU

Jennifer Lopez rasprodaje poklone bivšeg muža

Kada Jennifer Lopez (42) odluči ostaviti prošlost iza sebe, onda to čini temeljito. Latino diva na tom je tragu odlučila prodati nakit koji joj je tokom sedam godina braka poklonio bivši muž Marc Anthony (43), uključujući i zaručnički prsten s rijetkim 8 i pol karatnim dijamantom, vrijednim 4 milijuna dolara.

Lopez također rasprodaje i garderobu naslijeđenu iz veze okrunjene vjenčanjem 2004. godine, a dokinute u srpnju 2011. Prijatelji lijepe pjevačice tvrde da portorikanska zvijezda običava na isti način postupiti i s bivšim zaposlenicima i prijateljima kada jednom s njima raskrsti. Prošle veze zaljubljive i dinamične Jennifer govore tome u prilog – s Marcom Anthonyjem J Lo se intimizirala niti koji tjedan nakon razvrgavanja zaruka s Benom Affleckom (39), a s njim jednako brzo nakon raspada braka s plesačem Crisom Juddom 2002. godine. Obojicu je po prekidu posve izbrisala iz svog života, baš kao i repera Seana Combsa (koliko je to bilo moguće, s obzirom na prirodu njenog posla) te svog prvog supruga, kubanskog konobara Ojanija Nou.

Lopez navodno čuva samo poklone svojih trogodišnjih blizanaca Maxa i Emme, a prošlosti se ne okreće i zato što je u sadašnjosti, čini se, vrlo sretna s mladim plesačem Casparom Smartom (24), kojega je nedavno upoznala s roditeljima na romantičnom odmoru. “Isključeni” Marc Anthony nastoji održati barem utjecaj na živote njihove zajedničke djece, pa je nedavno pokušao zabraniti Smartu prijevoz blizanaca, budući da je ovaj višestruko kažnjavan zbog prebrze i nesmotrene vožnje.

Linker
26. travanj 2024 03:33