Instagram
SA SESTRAMA

Jennifer Lopez podijelila fotografiju iz djetinjstva - ponosna na svoje porijeklo

Jennifer Lopez (44) također se priklonila trendu u kojemu zvijezde rado dijele svoje fotografije iz djetinjstva. Ovoga puta slavna pjevačica i glumica objavila je fotografiju sa svoje dvije sestre.

Lopez koristi svaku priliku da pokaže koliko je ponosna na svoje porijeklo koje je opjevala i u pjesmi Jenny from the Block.

Kao djevojka iz ozloglašene njujorške četvrti Bronx često puta je bila marginalizirana jer se nije uklapala u tadašnje kalupe, ali ona sama ističe kako ju je to osnažilo.

– U obitelji su me učili da volim sebe, ali kada sam se počela pojavljivati na televiziji, mnogi su mi govorili da se moram mijenjati. Znala sam da moram ustati i braniti svoj izgled, svoje porijeklo – izjavila je lijepa pjevačica u intervjuu za časopis Cosmopolitan for Latinas.

Ispod fotografije koju je objavila na Instagramu napisala je: Ja i moje predivne sestre!, a njihovu povezanost već je prije spominjala i govorila kako obožava svoju obitelj jer svaki član se u sve daje s nevjerojatnom hrabrošću i strašću, to je ono što im je svima zajedničko.

Jennifer Lopez nedavno je uručena i Vanguard nagrada na GLAAD Media Awardsu u Los Angelesu za njeno nesebično zalaganje za gay prava te za njenu producentsku aktivnost na američkoj seriji o lezbijskom paru The Fosters.

Za svečanu večer poznata Latina odabrala je svjetlucavu haljinu Zuhaira Murada iz Couture kolekcije.

12 April 2014 - Beverly Hills, California - Jennifer Lopez. 25th Annual GLAAD Media Awards held at The Beverly Hilton Hotel. Photo Credit: Russ Elliot/AdMedia
Sipa/Cropix / Russ Elliot/AdMedia / Cropix /

Foto: Sipa/Cropix

Linker
17. travanj 2024 05:16