JLP
ŽENSKO DRUŽENJE

Jennifer Lopez mladolik izgled naslijedila od majke

Popularna pjevačica protekli vikend iskoristila je za druženje sa svojom majkom Guadalupe kojoj, dalo se primijetiti, veoma fizički nalikuje.

Jennifer Lopez (44) dan je provela s majkom u pravom ženskom druženju: šopingirale su po New Yorku i bile na ručku te pritom na ulicama izazvale pravu pomutnju.

Svi su željeli vidjeti latino divu izbliza, a pritom se dalo primijetiti i da je Jennifer svoj mladolik izgled naslijedila od majke koja je također u odličnoj formi. Obje dame bile su u ležernim kombinacijama hlača i bijelih majica pa je tim više njihova sličnost dolazila do izražaja. Vidljivo je kako je slavna glumica i pjevačica blistav osmjeh i dobru figuru naslijedila od svoje majke.

Foto: JLP

Jennifer je bila odlično raspoložena i brojni blicevi fotoaparata nisu joj smetali, već je ponosno šetala s majkom, naravno uz pratnju brojnih tjelohranitelja.

Glumica i njena majka zadnjih 20-ak godina, dok je Jennifer gradila svoju karijeru, nisu bile u najboljim odnosima: Guadalupe se nije slagala s njenim izborom da bude dio showbusinessa, a nije odobravala ni njene veze sa slavnim muškarcima iz tog svijeta poput repera Seana Combsa poznatijeg kao Puff Daddyja odnosno P. Diddyja i glumca Bena Afflecka.

Jennifer se stoga sa 17 godina odselila iz rodnog Bronxa na Manhattan u potrazi za karijerom. No otkad je pjevačica rodila svoju djecu, sada šestogodišnje blizance Emme i Maxa, obnovile su svoj odnos.

Druženje majke i kćeri možete pogledati u fotogaleriji!

Linker
25. travanj 2024 12:06