MJT/AdMedia/Cropix
PRVA ŽENA

Jennifer Lopez ispisala povijest na Billboard Music Awards

Latino diva prva je žena kojoj je dodijeljena Billboard Icon Award, počasna nagrada za njenu uspješnu karijeru tijekom koje je prodala više od 75 miljuna ploča i zaradila 1,4 miljarde dolara.

Iako ova kategorija nagrada postoji tek od 2011. godine, prije Jennifer Lopez (44) dodijeljena je samo muškarcima: Neilu Diamondu, Stevieju Wonderu i Princeu.

Nagradu joj je uručio kolega Ricky Martin, a pjevačica se zahvalila Bogu, svojoj obitelj i prijateljima, svojim obožavateljima, menadžeru, svim Latinosima odnosno “svojim ljudima”, kako ih je nazvala. Jennifer se posebno obratila i onim najmlađima koji sjede ispred televizora i gledaju prijenos: rekla im je neka imaju vjere i slijede svoje snove.

– Znajte da je doista sve moguće, nikad ne znate gdje ćete završiti – poručila je pjevačica koja je izvela i službenu himnu Svjetskog nogometnog prvenstva We Are One s Pitbullom i Claudijom Leitte te svoj aktualni singl First Love.

Jennifer je bila u društvu svog dečka Caspera Smarta (27), a tijekom večeri promijenila je i dvije toalete: za crveni tepih odabala je haljinu Donne Karan iz njene najnovije kolekcije, a na konferenciji za novinare bila je u bijelom izdanju ne odvajajući se od osvojene nagrade.

Foto: MJT/AdMedia/Cropix

Nagrade su dobili i Lorde, Justin Timberlake, Katy Perry, Bon Jovi, Justin Bieber, Miley Cyrus, Eminem i drugi.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
18. travanj 2024 10:14