Sipa/Cropix
ZBOG LJUBAVI

Jennifer Lawrence uhvatila se vježbanja nakon ulaska u vezu s Chrisom Martinom

Jedna od najšarmantnijih mladih glumica, poznata holivudska izjelica Jennifer Lawrence uočena je pri odlasku u teretanu što znači da ona – ipak vježba.

Naime, oskarovka je poznata po svojim čvrstim stavovima što se tiče fizičkog izgleda i kulta mršavnosti koji vlada u filmskoj industriji koji je u nekoliko navrata oštro osudila. Jennifer se na početku karijere susretala s kritikama da je predebela na što je ona uvijek odgovorala da joj ne pada na pamet smršavjeti.

Glumica je često koristila priliku i kako bi jela u javnosti pa je tako da dodjeli Oscara jela bombone i pizzu, a dizajneri su znali strepiti hoće li umrljati njihove skupocjene haljine čipsom koji zna često jesti na snimanjima i gala večerama.

To što Jennifer vježba zasigurno ne znači i da se odrekla hrane koju voli, no njenoj želji za što boljim izgledom sigurno je doprinjela i svježa veza sa Chrisom Martinom, frontmenom grupe Coldplay i još uvijek suprugom Gwyneth Paltrow.

Mnogi komentiraju kako Chris ima svoj tip žene, a to je da je plavuša i oskarovka i da ima smisla za humor i doista – i Jennifer i Gwyneth, koje su se nedavno našle na ručku, upravo su takve.

U fotogaleriji pogledajte fotografije Jennifer Lawrence u sportskom izdanju!

Linker
20. travanj 2024 05:05