JLP
OSTAVILA SVE BEZ DAHA

Jennifer Lawrence - fantastičan novi izgled

I dok se svako malo izmjenjuju oprečne informacije jesu li Jennfer Lawrence (24) i Chris Martin još uvijek zajedno ili ne, jedno je sigurno – mlada glumica izgleda bolje no ikad.

Pojavivši se na Comic-Conu s dugom plavom kosom i visokim izrezom na haljini Jennifer je ostavila bez daha sve prisustne. Budući je zadnjih nekoliko godina nosila kratku i poludugu kosu te je izbjegavala smjelije odjevne kombinacije, najvrckastija djevojka Hollywooda, kako ju je često zna nazivati, pokazala je kako i ona može biti femme fatale.

JLP

Foto: JLP

Jennifer je u najboljem izdanju predstavljala treći dio Igara gladi, dok mediji nagađaju o njenom ljubavnom životu. Naime, nakon što je neko vrijeme javno uživala u vezi s bivšim suprugom Gwyneth Paltrow, frontmanom grupe Coldplay Chrisom Martinom, Jennifer je navodno s njim prekinula, te se nagađalo da se vratila bivšem dečku, glumcu Nicholasu Houltu.

No, nakon toga opet se pojavljivala i s Chrisom. Prema pisanju američkih medija, Jennifer je postala prava seksi zavodnica.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
01. listopad 2022 19:38