Sipa/Cropix
SVE SE PROMIJENILO

Jennifer Hudson - život nakon obiteljske tragedije

Poznata pjevačica i glumica postigla je svjetski uspjeh svojim glasom i glumačkim talentom, ali ipak ne živi holivudski san.

Jennifer Hudson (32) ispričala je u intervjuu za The Guardian’s Observer kako se nosi s tugom nakon velike tragedije koja je 2008. zadesila njenu obitelj.

Glumica je te godine izgubila majku Darnell Donerson, brata Jasona Hudsona i nećaka Juliana Kinga koji su ubijeni u strašnoj pucnjavi.

– Ne znate koliko ste snažni sve dok se ne nađete u takvom trenutku. Kad zatvorim oči, sjetim se kako je sve to bilo prije 15 godina. Kod kuće u Chicagu, još uvijek sam išla u školu, pjevala u crkvi i živjela sa svojom obitelji – ispričala je Jennifer i dodala:

– Ali trenutno sam jedna potpuno drugačija Jennifer. Ne izgledam isto. Majka sam. Toliko stvari se promijenilo. Ponekad mislim da je jedino moj glas stalan. On još uvijek nije nestao – izjavila je pjevačica.

William Balfour, bivši suprug njene sestre Julije, 2012. je osuđen na tri doživotne kazne zbog ubojstva tri člana obitelji Hudson.

– Suđenje je iz više razloga najgori dio svega toga. Ali znala sam da moja majka ne bi željela da propustimo i jedan trenutak pa smo bili tamo svaki dan. Nikome ne bih poželjela da iskusi nešto takvo, ali to su stvari koje radite za obitelj – ispričala je Jennifer.

Pjevačica trenutno radi na novom albumu JHUD, a svojim energičnim nastupom, na kojem je izvela neke od pjesama s nadolazećeg albuma, nedavno je oduševila publiku u Philadelphiji.

Linker
22. studeni 2022 11:50